A kosár jelenleg üres.
A termék a kosárba került!
Vásárlással kapcsolatos kérdések: +36/30-544-1339
Hétfőtől-péntekig 8-16 óráig.
Pick Pack Pont
Pick Pack Pont átvétel csak 1150 Ft.

19 999 Ft felett INGYENES!


Házhozszállítás
Házhozszállítás csak 1150 Ft.

19 999 Ft felett INGYENES!


AKCIÓS TERMÉKEK
LEGNÉPSZERŰBB TERMÉKEK
Újdonságok
Wet Platinum 1.0 fl.oz./30ml
2 029 Ft 1 623 Ft
MAXI WANACHI - PINK
7 390 Ft 6 281 Ft
LUXE - EXPLORE FUCHSIA
5 070 Ft 4 563 Ft

Egy termék, ahol garantáltan nem fogod a hibajavító frissítést letiltani

Natalie.hu szexshop - Cikkek - Egy termék, ahol garantáltan nem fogod a hibajavító frissítést letiltani

 


A Daily Star, amelyet a brit tudósok hivatalos csatornájaként is ismerhetünk, Brick Dollbanger babagyűjtőt szólaltatta meg az ügyben, aki kifejtette, hogy nagyon tart attól, mi történne, ha például programozási hiba lépne fel egy-egy aktus közben.

Eltekintve attól, hogy a Dollbanger (magyarul kb. bababa*szó) névvel konkrétan ő már egy karakterfelismerő és szövegértelmező program esetében minimum esélyes lenne egy kis extra fojtogatásra, az aggodalma jogos - számtalan regény és film foglalkozott már azzal a témával, hogy mi lenne, ha a mesterséges intelligencia szabad akarattal is rendelkezne.

"Elég megnézni pl. egy olyan filmet, mint az Ex-Machina" - mondta Dollbanger, jogosan, hiszen ott a teremtő és a teremtmény kapcsolata valóban nem alakult ideálisan. "Biztos, hogy sokkal erősebbek, tartósabbak lesznek az őket megalkotó embereknél, és semmi nem állíthatja meg őket, míg elegendő energiaforráshoz jutnak" - tette hozzá Dollbanger.

Az akkumulátorok jelenlegi élettartamából kiindulva hosszú távon persze nem ez okozza az igazi veszélyt, hanem maga a szoftver, ami vezérelné őket. A hibás programozás azonban erőszakos viselkedést eredményezhet, ami az emberi fél halálához is vezethet - elég, ha a szex-robotunk processzora néhány másodpercet laggol, miközben a fojtogatási technikáját finomítja rajtunk.


 

További cikkek

Visszajelzés küldése