A kosár jelenleg üres.
A termék a kosárba került!
Vásárlással kapcsolatos kérdések: +36/30-544-1339
Hétfőtől-péntekig 8-16 óráig.
Pick Pack Pont
Pick Pack Pont átvétel csak 1150 Ft.

19 999 Ft felett INGYENES!


Házhozszállítás
Házhozszállítás csak 1150 Ft.

19 999 Ft felett INGYENES!


AKCIÓS TERMÉKEK
Amor 6db-os neon óvszer
2 290 Ft 1 832 Ft
Bootie - Análizgató (fekete)
5 390 Ft 4 312 Ft
Bootie - Análizgató (lila)
5 390 Ft 4 312 Ft
Bögyös gumi baba
6 580 Ft 5 593 Ft
LEGNÉPSZERŰBB TERMÉKEK
Újdonságok
Wet Platinum 1.0 fl.oz./30ml
2 029 Ft 1 623 Ft
MAXI WANACHI - PINK
7 390 Ft 6 281 Ft
LUXE - EXPLORE FUCHSIA
5 070 Ft 4 563 Ft

Négy mondat szex után, amitől sokkot kap a pasi!

Natalie.hu szexshop - Cikkek - Négy mondat szex után, amitől sokkot kap a pasi!

„Most mire gondolsz?”

Klasszikus kérdés, aminek egyrészről van egy ellenőrző visszhangja, másrészről pedig hazugságra kényszerít. Mire gondolhat a pasi szex után? Arra, hogy jól esne neki egy pofa sör, hogy mindjárt kezdődik a meccs, vagy hogy gáz lenne-e, ha hátat fordítana és benyomná a szunyát! Ellentétben a nőkkel, szinte biztos hogy nem jutnak eszébe szentimentális gondolatok, vagy romantikus klisék és biztos az is, hogy nem a lánykérés legtökéletesebb módján töpreng, vagy az esküvői meghívó Coelho idézetén. Ha nem akarsz kínos csendben feszengeni, inkább azt kérdezd meg, hogy éhes-e!

 

„Nem baj, ha befejezem egyedül?”

De. Mivel a kérdés általában költői, így talán jobb, ha el sem hangzik, ugyanis a férfiember számára akár bántó is lehet. Nyilván zavarja, ha odafigyelés ellenére is kielégületlen maradt a szerelme és nem sikerült megfelelő teljesítményt produkálni. Ha helyette egy vibrátorba helyezed minden bizodalmad, ne csodálkozz, ha legközelebb nem látja szívesen a szexjátékszered még a az éjjeli szekrényen sem, nem hogy az ágyban! Vedd inkább rá, hogy fejezze be ő, ami elmaradt, vagy kérdés nélkül tedd meg magadnak, így inkább izgató lesz számára, mint lelombozó!

 

„Már csak egy kicsit kellett volna tovább bírnod.”

Lásd az előző pontot. Ha a fenti kijelentés után még elhangzik a „nem baj, ha befejezem egyedül?” kérdés is, akkor aztán végképp sárba tiportad szegényt. Van amikor elég néhány perc is ahhoz, hogy a fellegekbe repüljön a nő és van amikor hosszabb időre van szükség mindehhez, ilyekor viszont nem biztos hogy a partner képes arra, hogy megvárja, amíg felkapaszkodsz a csúcsra. Amikor éppen próbál magához térni egy orgazmus után, arra vágyik a legkevésbé, hogy szóvá tegyék neki, hogy még csak öt másodperc kellett volna.

„Jó volt.”

Jajj ne! Az ilyen semleges mondatokkal földbe lehet döngölni az önbizalmát. Ha valóban így van, akkor ezt inkább ne hozd a tudomására, különösen akkor, ha hajlamos arra, hogy ego-kérdést csináljon a szexből. Az „egetrengető”, vagy a „fergeteges” jelzőkkel jobban fogsz boldogulni, mert a száraz ténymegállapítás helyett ezek tényleg szárnyakat adnak a férfiaknak! Ha nem vagy a szavak embere és feldobnád valamivel a szexet, legközelebb lepd meg egy apró kis ajándékkal, ami mindkettőtök számára élvezetet nyújt! Nézz szét a szexshop kínálatában, szinte biztos, hogy rátalálsz majd egy olyan szexuális segédeszközre, ami felturbózza az együttlétet!

További cikkek

Visszajelzés küldése