A kosár jelenleg üres.
A termék a kosárba került!
Vásárlással kapcsolatos kérdések: +36/30-544-1339
Hétfőtől-péntekig 8-16 óráig.
Pick Pack Pont
Pick Pack Pont átvétel csak 1150 Ft.

19 999 Ft felett INGYENES!


Házhozszállítás
Házhozszállítás csak 1150 Ft.

19 999 Ft felett INGYENES!


AKCIÓS TERMÉKEK
LEGNÉPSZERŰBB TERMÉKEK
Újdonságok
Wet Platinum 1.0 fl.oz./30ml
2 029 Ft 1 623 Ft
MAXI WANACHI - PINK
7 390 Ft 6 281 Ft

Drága? De megéri! Minden, amit egy luxusvibrátorról tudnod kell!

Natalie.hu szexshop - Cikkek - Drága? De megéri! Minden, amit egy luxusvibrátorról tudnod kell!

A „tömegvibrátorokhoz” képest egy luxus kényeztetőért nyilván jóval többet is kell fizetni, azonban ez az árkülönbség teljesen indokolt, hogy miért? … pontban gyűjtöttük össze!

  1. Élettartam

A prémium kategóriás vibrátorok élettartamukban többszörösen felülmúlják hagyományos, műanyag, vagy alacsonyabb árfekvésű társaikat. A gyártásnál odafigyelnek arra, hogy neked csak a felülmúlhatatlan kielégülést és a gyönyört kelljen átélned, menet közben meg csak a legritkább esetben gondolkozz azon, hogy vajon van-e pótelem a fiókban. Nyilván ezek sem örök életű darabok, de lényegesen tovább bírják és az elemeket sem zabálják. A legtöbb ilyen jellegű vibrátor újratölthető akkumulátorral működik, így hosszú távon megspórolod az elemek költségét és a környezetedet is kíméled!

  1. Anyagok

Nagyon nem mindegy, a tested legérzékenyebb része milyen idegen anyaggal találkozik! Ugye te is így gondolod? Ha még sosem motoszkált benned a kisördög, hogy vajon milyen műanyag az, ami a mennyekbe repít, akkor valószínűleg sosem tapasztaltad meg egy luxus vibrátor kényeztetését! Ezeket a szexjátékokat kizárólag bőrbarát anyagokból készítik és a gyártás során arra is odafigyelnek, hogy ne érintkezzenek olyan szerekkel, melyek bőrirritációt, vagy allergiát válthatnak ki a végfelhasználóknál. Ha érzékeny a bőröd, mindenképpen érdemes egy drágább darabot célba venned, hiszen sokkal biztonságosabban használhatod.

  1. Formatervezés

A különbség a luxus kategóriába sorolt vibrátorok és a hagyományos változatok között egyértelmű. Ha megpillantasz egy luxus játékszert, azonnal rájössz, hogy nem egy tucat darab került eléd. A formatervezők hosszú munkaórákat töltenek azzal, hogy a vibrátorok ne csak a maximális kielégülésre legyenek specializálva, de esztétikailag is magasra tegyék a mércét. Elegáns, szép, kellemes tapintású, gyönyört keltő. Melyik nő ne akarna egy ilyet?

További cikkek

Visszajelzés küldése