A kosár jelenleg üres.
A termék a kosárba került!
Vásárlással kapcsolatos kérdések: +36/30-544-1339
Hétfőtől-péntekig 8-16 óráig.
Pick Pack Pont
Pick Pack Pont átvétel csak 1150 Ft.

19 999 Ft felett INGYENES!


Házhozszállítás
Házhozszállítás csak 1150 Ft.

19 999 Ft felett INGYENES!


AKCIÓS TERMÉKEK
LEGNÉPSZERŰBB TERMÉKEK
Újdonságok
Wet Platinum 1.0 fl.oz./30ml
2 029 Ft 1 623 Ft
MAXI WANACHI - PINK
7 390 Ft 6 281 Ft

Itt a legújabb csodaketyere, a videojátékos vaginatréner!

Natalie.hu szexshop - Cikkek - Itt a legújabb csodaketyere, a videojátékos vaginatréner!

Több szexuális segédeszköz is akad a szexshopok kínálatában, ami nem csak gyönyörszerzésre hivatott, de a hüvely izmainak erősítésére is. Most itt a legújabb és talán legmegdöbbentőbb! Hogy mire nem képes a technikai fejlődés!?!

A vagina varázslatos szerv, hiszen fala erős, rendkívül rugalmas, a szülések után pedig tökéletesen képes regenerálódni is, de az idő múlása mégsem kíméli. A nők többsége bizony tapasztal elváltozásokat, melyek a szexuális élet minőségére is kihatással vannak.

A Perifit nevű játék ezeket a nem kívánt tényezők számát szeretné a nullára redukálni azzal, hogy kontrollerén nem kézzel, hanem a vagina izmaival kell játszani.

A kicsi, vibrátorra hasonlító szerkezet több nyomásszenzorral van felturbózva, melyek a hüvelyizmok összehúzódását és elernyedését érzékelik, a mini vaginatréner pedig Bluetooth kapcsolattal kommunikál az okostelefonnal. A speciálisan erre a célra kifejlesztett játékot már csak telepíteni kell a mobilra és indulhat is a játék a vaginaizmokkal és a virtuális karakterrel!

A Perifit sajátosan kialakított algoritmus segítségével a medencefenék teljesítményét értékelni is képes és négy kulcsfontosságú mutatóval ad pontos képet a változásról. Méri az erőt, a kitartást, reflexeket és az ügyesség, így a virtuális edző számára lehetőség nyílik arra, hogy a gyorsabb fejlődés érdekében személyre szabott gyakorlatokat állítson össze.

A játék a frissen szült anyák körében a legnépszerűbb, de a gyártók minden nőt arra buzdítanak, hogy próbálja ki és használja rendszeresen, hiszen idővel a problémák a nők többségénél jelentkezhetnek.

További cikkek

Visszajelzés küldése