A kosár jelenleg üres.
A termék a kosárba került!
Vásárlással kapcsolatos kérdések: +36/30-544-1339
Hétfőtől-péntekig 8-16 óráig.

Itt a legújabb csodaketyere, a videojátékos vaginatréner!

Natalie.hu szexshop - Cikkek - Itt a legújabb csodaketyere, a videojátékos vaginatréner!

Több szexuális segédeszköz is akad a szexshopok kínálatában, ami nem csak gyönyörszerzésre hivatott, de a hüvely izmainak erősítésére is. Most itt a legújabb és talán legmegdöbbentőbb! Hogy mire nem képes a technikai fejlődés!?!

A vagina varázslatos szerv, hiszen fala erős, rendkívül rugalmas, a szülések után pedig tökéletesen képes regenerálódni is, de az idő múlása mégsem kíméli. A nők többsége bizony tapasztal elváltozásokat, melyek a szexuális élet minőségére is kihatással vannak.

A Perifit nevű játék ezeket a nem kívánt tényezők számát szeretné a nullára redukálni azzal, hogy kontrollerén nem kézzel, hanem a vagina izmaival kell játszani.

A kicsi, vibrátorra hasonlító szerkezet több nyomásszenzorral van felturbózva, melyek a hüvelyizmok összehúzódását és elernyedését érzékelik, a mini vaginatréner pedig Bluetooth kapcsolattal kommunikál az okostelefonnal. A speciálisan erre a célra kifejlesztett játékot már csak telepíteni kell a mobilra és indulhat is a játék a vaginaizmokkal és a virtuális karakterrel!

A Perifit sajátosan kialakított algoritmus segítségével a medencefenék teljesítményét értékelni is képes és négy kulcsfontosságú mutatóval ad pontos képet a változásról. Méri az erőt, a kitartást, reflexeket és az ügyesség, így a virtuális edző számára lehetőség nyílik arra, hogy a gyorsabb fejlődés érdekében személyre szabott gyakorlatokat állítson össze.

A játék a frissen szült anyák körében a legnépszerűbb, de a gyártók minden nőt arra buzdítanak, hogy próbálja ki és használja rendszeresen, hiszen idővel a problémák a nők többségénél jelentkezhetnek.

További cikkek

Visszajelzés küldése