A kosár jelenleg üres.
A termék a kosárba került!
Vásárlással kapcsolatos kérdések: +36/30-544-1339
Hétfőtől-péntekig 8-16 óráig.

Miért kell minden nőnek vibrátor?

Natalie.hu szexshop - Cikkek - Miért kell minden nőnek vibrátor?

Ne ijedj meg, eddig tartott a történelem óra, most jön a napjaink valósága! Ma már ugyan tökéletesen tisztában vagyunk vele, hogy a méhünk ott marad, ahová az isten teremtette, a hisztirohamokat pedig nem csak a szex hiánya, de a kialvatlanság és még ezer további tényező okozhatja.

A vibrátorok gyógyhatása mellet mégsem mehetünk el szó nélkül, melynél az örömszerzés csak egy gyönyörteljes plusz ajándék.

Egy vibrátor jelentősen növeli az önkielégítés élvezeti értékét, mindemellett rendszeres alkalmazása a szexuális életet is javítja. Tízből kilenc nőnek van otthon valamilyen vibrátora, ez ma már nem csak a szinglik esti szórakozása.

A szexuális együttlétek alkalmával előszeretettel jelenik meg harmadikként, a férfiak pedig nemhogy ódzkodnának a rezgő ketyerétől, de előszeretettel engednek neki teret maguk mellett. Feldobja a szexet, nem mellesleg pedig a nők unalmas és magányos óráit is kitölti. Helló kiegyensúlyozottság, viszlát hiszti!

Az amerikai Northwestern Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikájának professzora, Lauren Streichert szerint azonban ettől sokkal többre is képes.

  • Segít javítani az alvásproblémákat, használat után könnyebben álomba tudsz szenderülni
  • Csökkenti a szexuális feszültséget, oldja a stresszt
  • Csökkenti a menstruációs fájdalmakat
  • Szexuálisan is karban tartja a testet, megdolgoztatja a méh izmait
  • Nincs mellékhatása (ha csak a felfokozott örömérzetet nem ennek tekintjük)
  • A rendszeres orgazmus növeli a boldogságérzetet

További cikkek

Ajánlott termékek

Nincs listázható termék.

Visszajelzés küldése