A kosár jelenleg üres.
A termék a kosárba került!
Vásárlással kapcsolatos kérdések: +36/30-544-1339
Hétfőtől-péntekig 8-16 óráig.

Szexjátékszer-tesztelő az új álomállás!

Natalie.hu szexshop - Cikkek - Szexjátékszer-tesztelő az új álomállás!

Heti átlag tizenöt orgazmus és évi tizenötezer font a fizetsége egy hivatalos vibrátortesztelőnek, bár az adatok korántsem tekinthetők reprezentatívnak. Mindössze egy hölgy, a Lincoln városban élő Cara Houiellebecq állt a nyilvánosság elé és vállalta nyíltan munkáját, így az ő elmondására hagyatkozva állítjuk bátran, nem lehet nagyon rossz dolga!

Cara ugyan férjével és két gyermekével teljesen normális családi életet él, a fiai mit sem sejtenek arról, mivel keresi a betevő falatokat édesanyjuk. A hölgy néhány év alatt igen keresett szexjátékszer-tesztelő lett, előtte pedig egy bankban dolgozott, de ma már elképzelhetetlennek tartja, hogy bármikor is visszamenjen oda. Szerencsére a munkája a férjét sem zavarja, sőt! A tesztelés felpezsdítette a szexuális életüket.

Munkája folytán hetente több mint egy tucat gyönyört él át, tapasztalatairól pedig blogot vezet. Oldalát hobbiként indította, de csakhamar annyira sikeres lett, hogy a szexjátékszer gyártók egymásnak adták a kilincset és kérték meg, hogy mondjon véleményt legújabb fejlesztéseikről, a számok pedig arról árulkodnak, hogy erőfeszítéseit busásan megjutalmazzák. Most őszintén: nem ez a világ legjobb állása?További cikkek

Ajánlott termékek

Kétvégű nyuszi alakú dildó
Kétvégű nyuszi alakú dildó hossza: 30,5 cm Átmérője: 2,6 cm...
3 825 Ft - 10 % 4 250 Ft
Visszajelzés küldése