A kosár jelenleg üres.
A termék a kosárba került!
Vásárlással kapcsolatos kérdések: +36/30-544-1339
Hétfőtől-péntekig 8-16 óráig.

Zoknit fel, bugyit le! A legtutibb tanács, hogy megédesítsd az éjszakát!

Natalie.hu szexshop - Cikkek - Zoknit fel, bugyit le! A legtutibb tanács, hogy megédesítsd az éjszakát!

Sokak szerint a világ legkiábrándítóbb dolga, ha szex alatt valakin ott marad a zokni. Nyilván erről magánemberként a kutatóknak is ez a véleménye, viszont a tudomány oldaláról megközelítve merőben más a helyzet.

Egy tudományos vizsgálat alátámasztotta, hogy míg a zokni viselését kifejezetten ajánlják a szexet követő alváshoz, addig a fehérnemű viselése kifejezetten káros.

Bár meglehetősen lohasztólag hat a zokni viselése a pucér testen, szexet követően feltétlenül vedd vissza és aludj abban. Miközben engedtek vágyaitoknak és kényeztetitek egymást, nem állhat a szenvedély útjába ez az apró ruhadarab, viszont később a tökéletes és egészséges alváshoz szinte elengedhetetlen, legalább is a svájci kutatók szerint. Azok az emberek, akiknek végtagjai melegítve vannak, sokkal gyorsabban alszanak el és pihentetőbb lesz az éjszakájuk (ezzel együtt pedig több energiájuk jut a szexre is).

Mielőtt álomra hajtanánk a fejünket, a központi idegrendszer ugyanis keményen dolgozik azon, hogy a test hőjét újra elossza, és csak utána kezdődik el az alváshoz szükséges hormonok termelődése. Ha a végtagjaidat ilyenkor felmelegíted, sokkal gyorsabban megy végbe a folyamat, te pedig sokkal gyorsabban kezded el az igazak álmát aludni.

És hogy mi a helyzet a fehérneművel? Állítólag nem csak egészségtelen az éjszakai viselése, de még a termékenységre is rossz hatással van. Azzal, hogy megakadályozza a test természetes szellőzését, a fertőzéseknek is nagyobb teret enged, a férfiak körében pedig a szűk és meleg alsók használata termékenységi problémákhoz, a spermiumok túlmelegedéséhez és pusztulásához vezethet.

A pucér alvás egyébként a párkapcsolatokra és a szexuális életre is jó hatással van (ha nem zavar benneteket az édesded elalvás érdekében fent hagyott zokni). Azok a párok, akik éjszakára megszabadulnak a fehérneműjüktől, sokkal intenzívebb szexuális élettel rendelkeznek és gyakrabban engednek utat vágyaiknak, úgyhogy bugyit, gatyát le, zoknit fel és legyen édes az éjszakátok!

További cikkek

Visszajelzés küldése