A kosár jelenleg üres.
A termék a kosárba került!
Vásárlással kapcsolatos kérdések: +36/30-544-1339
Hétfőtől-péntekig 8-16 óráig.
Pick Pack Pont
Pick Pack Pont átvétel csak 1150 Ft.

19 999 Ft felett INGYENES!


Házhozszállítás
Házhozszállítás csak 1150 Ft.

19 999 Ft felett INGYENES!


AKCIÓS TERMÉKEK
LEGNÉPSZERŰBB TERMÉKEK
Újdonságok
Wet Platinum 1.0 fl.oz./30ml
2 029 Ft 1 623 Ft
MAXI WANACHI - PINK
7 390 Ft 6 281 Ft

Zoknit fel, bugyit le! A legtutibb tanács, hogy megédesítsd az éjszakát!

Natalie.hu szexshop - Cikkek - Zoknit fel, bugyit le! A legtutibb tanács, hogy megédesítsd az éjszakát!

Sokak szerint a világ legkiábrándítóbb dolga, ha szex alatt valakin ott marad a zokni. Nyilván erről magánemberként a kutatóknak is ez a véleménye, viszont a tudomány oldaláról megközelítve merőben más a helyzet.

Egy tudományos vizsgálat alátámasztotta, hogy míg a zokni viselését kifejezetten ajánlják a szexet követő alváshoz, addig a fehérnemű viselése kifejezetten káros.

Bár meglehetősen lohasztólag hat a zokni viselése a pucér testen, szexet követően feltétlenül vedd vissza és aludj abban. Miközben engedtek vágyaitoknak és kényeztetitek egymást, nem állhat a szenvedély útjába ez az apró ruhadarab, viszont később a tökéletes és egészséges alváshoz szinte elengedhetetlen, legalább is a svájci kutatók szerint. Azok az emberek, akiknek végtagjai melegítve vannak, sokkal gyorsabban alszanak el és pihentetőbb lesz az éjszakájuk (ezzel együtt pedig több energiájuk jut a szexre is).

Mielőtt álomra hajtanánk a fejünket, a központi idegrendszer ugyanis keményen dolgozik azon, hogy a test hőjét újra elossza, és csak utána kezdődik el az alváshoz szükséges hormonok termelődése. Ha a végtagjaidat ilyenkor felmelegíted, sokkal gyorsabban megy végbe a folyamat, te pedig sokkal gyorsabban kezded el az igazak álmát aludni.

És hogy mi a helyzet a fehérneművel? Állítólag nem csak egészségtelen az éjszakai viselése, de még a termékenységre is rossz hatással van. Azzal, hogy megakadályozza a test természetes szellőzését, a fertőzéseknek is nagyobb teret enged, a férfiak körében pedig a szűk és meleg alsók használata termékenységi problémákhoz, a spermiumok túlmelegedéséhez és pusztulásához vezethet.

A pucér alvás egyébként a párkapcsolatokra és a szexuális életre is jó hatással van (ha nem zavar benneteket az édesded elalvás érdekében fent hagyott zokni). Azok a párok, akik éjszakára megszabadulnak a fehérneműjüktől, sokkal intenzívebb szexuális élettel rendelkeznek és gyakrabban engednek utat vágyaiknak, úgyhogy bugyit, gatyát le, zoknit fel és legyen édes az éjszakátok!

További cikkek

Visszajelzés küldése