A kosár jelenleg üres.
A termék a kosárba került!
Vásárlással kapcsolatos kérdések: +36/30-544-1339
Hétfőtől-péntekig 8-16 óráig.
Pick Pack Pont
Pick Pack Pont átvétel csak 1150 Ft.

19 999 Ft felett INGYENES!


Házhozszállítás
Házhozszállítás csak 1150 Ft.

19 999 Ft felett INGYENES!


AKCIÓS TERMÉKEK
Amor 6db-os neon óvszer
2 290 Ft 1 832 Ft
Bootie - Análizgató (lila)
5 390 Ft 4 312 Ft
Bögyös gumi baba
6 580 Ft 5 593 Ft
LEGNÉPSZERŰBB TERMÉKEK
Újdonságok
Wet Platinum 1.0 fl.oz./30ml
2 029 Ft 1 623 Ft
MAXI WANACHI - PINK
7 390 Ft 6 281 Ft
LUXE - EXPLORE FUCHSIA
5 070 Ft 4 563 Ft

Extra gyönyörre vágysz? Ezzel a szexjátékkal menni fog! (18+)

Natalie.hu szexshop - Cikkek - Extra gyönyörre vágysz? Ezzel a szexjátékkal menni fog! (18+)

Neeem! Ehhez nem kell beszerezned a legújabb nyuszis vibrátort, nyugodtan a fiókban hagyhatod a péniszgyűrűt és a Káma-Szútrát sem kell lapozgatnod! Semmilyen extra kelléket nem igényel, de mégis frenetikus orgazmussal ajándékoz meg. Kipróbálod?


A mindent elsöprő gyönyör érdekében vess be egy izgalmas kis játékot a mindennapokba. Hogyan kezdj hozzá? Csináld ugyanazt, mint amit eddig, viszont a mámorító élmény érdekében félúton hagyd abba! De tényleg! A játék titka a késleltetés, viszont nem a hagyományos értelembe vett „toljuk el az orgazmust” trükk. Ebben a kalandban nem lesz szükség hosszú előjátékra, szex közbeni kisebb pihenőkre.


Miben rejlik az izgalom lényege? Kényeztessétek egymást, legyen alapos az előjáték, de még az orgazmus előtt álljatok le. Amikor felforrósodott a hangulat, egész egyszerűen hagyjátok abba a dolgot, öltözzetek fel és menjetek el otthonról. Mindegy, hogy milyen programot szerveztek, lehet egy vacsora, mozi, szinte biztos, hogy alig bírjátok majd kivárni a végét! Ha hazaértetek folytassátok ott, ahol abba hagytátok! A különleges élmény és brutális orgazmus szinte garantált!


A játék kivitelezéséhez nélkülözhetetlen az önuralom, ellenkező esetben elbuktad a projektet. Vagy mégsem. Ha nem is tudsz leállni időben, pláne felöltözni és elhagyni a terepet, csak az extra izgalmat veszíted, mert ez pont az a játék, aminél kizárólag gyönyörteljes lehet a végkifejlet!

További cikkek

Ajánlott termékek

Nincs listázható termék.

Visszajelzés küldése