A kosár jelenleg üres.
A termék a kosárba került!
Vásárlással kapcsolatos kérdések: +36/30-544-1339
Hétfőtől-péntekig 8-16 óráig.
Pick Pack Pont
Pick Pack Pont átvétel csak 1150 Ft.

19 999 Ft felett INGYENES!


Házhozszállítás
Házhozszállítás csak 1150 Ft.

19 999 Ft felett INGYENES!


AKCIÓS TERMÉKEK
LEGNÉPSZERŰBB TERMÉKEK
Újdonságok
Wet Platinum 1.0 fl.oz./30ml
2 029 Ft 1 623 Ft
MAXI WANACHI - PINK
7 390 Ft 6 281 Ft

Extra gyönyörre vágysz? Ezzel a szexjátékkal menni fog! (18+)

Natalie.hu szexshop - Cikkek - Extra gyönyörre vágysz? Ezzel a szexjátékkal menni fog! (18+)

Neeem! Ehhez nem kell beszerezned a legújabb nyuszis vibrátort, nyugodtan a fiókban hagyhatod a péniszgyűrűt és a Káma-Szútrát sem kell lapozgatnod! Semmilyen extra kelléket nem igényel, de mégis frenetikus orgazmussal ajándékoz meg. Kipróbálod?


A mindent elsöprő gyönyör érdekében vess be egy izgalmas kis játékot a mindennapokba. Hogyan kezdj hozzá? Csináld ugyanazt, mint amit eddig, viszont a mámorító élmény érdekében félúton hagyd abba! De tényleg! A játék titka a késleltetés, viszont nem a hagyományos értelembe vett „toljuk el az orgazmust” trükk. Ebben a kalandban nem lesz szükség hosszú előjátékra, szex közbeni kisebb pihenőkre.


Miben rejlik az izgalom lényege? Kényeztessétek egymást, legyen alapos az előjáték, de még az orgazmus előtt álljatok le. Amikor felforrósodott a hangulat, egész egyszerűen hagyjátok abba a dolgot, öltözzetek fel és menjetek el otthonról. Mindegy, hogy milyen programot szerveztek, lehet egy vacsora, mozi, szinte biztos, hogy alig bírjátok majd kivárni a végét! Ha hazaértetek folytassátok ott, ahol abba hagytátok! A különleges élmény és brutális orgazmus szinte garantált!


A játék kivitelezéséhez nélkülözhetetlen az önuralom, ellenkező esetben elbuktad a projektet. Vagy mégsem. Ha nem is tudsz leállni időben, pláne felöltözni és elhagyni a terepet, csak az extra izgalmat veszíted, mert ez pont az a játék, aminél kizárólag gyönyörteljes lehet a végkifejlet!

További cikkek

Ajánlott termékek

Iris Deep Rose - Duplamotoros vibrátor
Az IRIS egy igazi professzionális kényeztető. Nagyszerű megjelenésű, mégis...
30 661 Ft - 3 % 31 690 Ft
Visszajelzés küldése