A kosár jelenleg üres.
A termék a kosárba került!
Vásárlással kapcsolatos kérdések: +36/30-544-1339
Hétfőtől-péntekig 8-16 óráig.
Pick Pack Pont
Pick Pack Pont átvétel csak 1150 Ft.

19 999 Ft felett INGYENES!


Házhozszállítás
Házhozszállítás csak 1150 Ft.

19 999 Ft felett INGYENES!


AKCIÓS TERMÉKEK
LEGNÉPSZERŰBB TERMÉKEK
Újdonságok
Wet Platinum 1.0 fl.oz./30ml
2 029 Ft 1 623 Ft
MAXI WANACHI - PINK
7 390 Ft 6 281 Ft

lyen a környezettudatos szex! Bio, vegán, újrahasznosított és napelemes…(18+)

Natalie.hu szexshop - Cikkek - lyen a környezettudatos szex! Bio, vegán, újrahasznosított és napelemes…(18+)

Berontott a hálószobába is a zöld vonal, hogy a környezettudatos szeretők is nyugodt szívvel tudjanak hódolni az élvezeteknek. Van itt minden, mi szemnek, szájnak (és egyéb testrészeknek) ingere: vegán síkosító, újrahasznosított ostor, napelemes vibrátor és biotanga, a teljesség igénye nélkül.


A környezetvédelem elérte a szexkellékek gyártósorait is, mostanra pedig futószalagon jönnek ki az újabb és újabb hiánypótló termékek, hogy az egészséges és környezettudatos életmódot folytatók igényeinek megfeleljenek.


A kínálatban a legszolidabb vonalat a fehérneműk képviselik, melyek erotikus mivoltuk megőrzése mellett az organikusságot is szem előtt tartják. Alapanyagként a bambusz, szója, fenyőrost, pamut, kender, szatén és selyem szolgál, melyek csakis a szigorú szabályokat betartó biotermesztésből származhatnak. Feldolgozásuk ugyanilyen értékek mentén zajlik, kemikáliák felhasználása nélkül, a végeredmény pedig egy igazi ökotermék lesz, többek között bugyi, melltartó, maszk, vagy bimbótapasz.


Ha kicsit vadabb vizekre evezünk, akkor a test- és környezetbarát szexjátékok kínálatát fedezhetjük fel, amiknél nem csak a gyártási folyamat zöld, de toxikus összetevőket sem tartalmaznak (és csak remélni merjük, hogy mérgező anyagokat azért a hagyományos változatoknál is kiszűrik). Mivel anyaguk száz százalékban üveg-, szilikon-, elaszomer-, vagy latexalapú, így a gyártási költségek is jóval magasabbak az átlagnál, ergo aki így védi a környezetét, mélyebben kell a zsebébe nyúlnia. A vibrátorok közös jellemző a rezgés és pulzálás, amit szintén környezetbarát módon kellett megoldani, így az olcsóbb változatokat USB-vel lehet a számítógéphez csatlakoztatni (két legyet, egy csapásra), a drágábbaknál pedig be kell vetni az ima erejét is. Mivel napelemmel működnek, így használat előtt nem árt, ha konzultálsz az égiekkel néhány óra napsütésért.


A zöld szex legtökéletesebb elemei a vegán erotika tárházában csoportosulnak és mellőznek mindenféle állati eredetű alapanyagot. A vegán életmód követői nem csak táplálkozásukban követik a szigorúan állatmentes vonalat, de öltözködésükben, kozmetikai termékeiknél, tisztítószereiknél és természetesen szexjátékaiknál is. A gyártók számára a legnagyobb kihívást az állati bőrtermékekből készült kellékek alternatívájának megtalálása jelentette, így az ostorok, bilincsek, bondázskellékek piaci szegmensét a Lorica nevű, mikrofiber alapanyaggal definiálták újra.


Érdekességként jegyeznénk meg, hogy a fent említett anyag használatát elsősorban a motorosruhák és csizmák gyártásánál preferálják, hiszen szinte elnyűhetetlen és minden jellemzőjében erősebb a borjúbőrnél, ráadásul tisztítása és karbantartása sem igényel akkora odafigyelést. Az hogy egy szintetikus műbőr előállítása, vagy egy valódi bőrből készült termék legyártása jelent-e nagyobb környezeti terhelést, azon lehet vitatkozni, mindenesetre aki a vegán életmód mellett tette le az esküjét, maradéktalanul be is tudja tartani, hiszen ennek útjában ma már a szexkellékek sem képeznek akadályt.

További cikkek

Ajánlott termékek

H2O Trojan - Vízálló vibrátor
A Trojan vibrátor oldala finoman bordázott, felülete sima, könnyen tisztítható....
4 260 Ft - 28 % 5 990 Ft
Jelly Vibrator Lavender - Zselés vibrátor
A Jelly vibrátorral garantált az igazi élvezet! Erezettsége és a...
4 702 Ft - 25 % 6 270 Ft
BIOglide Erdbeer (strawberry), 80 ml
100%-ban biológialig készített vízbázisú síkosító gél eper ízesítéssel. Bőrgyógyászatilag és...
2 754 Ft - 10 % 3 060 Ft
American BIOglide plus, 100 ml
Vizes alapú síkosító. Serkentő és izgató hatású ginseng adalékkal. 100...
2 952 Ft - 10 % 3 280 Ft
GP SILICONE WRIST CUFFS - bilincs
Fekete szilikon bilincs....
1 305 Ft - 10 % 1 450 Ft
Visszajelzés küldése