A kosár jelenleg üres.
A termék a kosárba került!
Vásárlással kapcsolatos kérdések: +36/30-544-1339
Hétfőtől-péntekig 8-16 óráig.
Pick Pack Pont
Pick Pack Pont átvétel csak 1150 Ft.

19 999 Ft felett INGYENES!


Házhozszállítás
Házhozszállítás csak 1150 Ft.

19 999 Ft felett INGYENES!


AKCIÓS TERMÉKEK
Amor 6db-os neon óvszer
2 290 Ft 1 832 Ft
Bootie - Análizgató (lila)
5 390 Ft 4 312 Ft
Bögyös gumi baba
6 580 Ft 5 593 Ft
LEGNÉPSZERŰBB TERMÉKEK
Újdonságok
Wet Platinum 1.0 fl.oz./30ml
2 029 Ft 1 623 Ft
MAXI WANACHI - PINK
7 390 Ft 6 281 Ft
LUXE - EXPLORE FUCHSIA
5 070 Ft 4 563 Ft

lyen a környezettudatos szex! Bio, vegán, újrahasznosított és napelemes…(18+)

Natalie.hu szexshop - Cikkek - lyen a környezettudatos szex! Bio, vegán, újrahasznosított és napelemes…(18+)

Berontott a hálószobába is a zöld vonal, hogy a környezettudatos szeretők is nyugodt szívvel tudjanak hódolni az élvezeteknek. Van itt minden, mi szemnek, szájnak (és egyéb testrészeknek) ingere: vegán síkosító, újrahasznosított ostor, napelemes vibrátor és biotanga, a teljesség igénye nélkül.


A környezetvédelem elérte a szexkellékek gyártósorait is, mostanra pedig futószalagon jönnek ki az újabb és újabb hiánypótló termékek, hogy az egészséges és környezettudatos életmódot folytatók igényeinek megfeleljenek.


A kínálatban a legszolidabb vonalat a fehérneműk képviselik, melyek erotikus mivoltuk megőrzése mellett az organikusságot is szem előtt tartják. Alapanyagként a bambusz, szója, fenyőrost, pamut, kender, szatén és selyem szolgál, melyek csakis a szigorú szabályokat betartó biotermesztésből származhatnak. Feldolgozásuk ugyanilyen értékek mentén zajlik, kemikáliák felhasználása nélkül, a végeredmény pedig egy igazi ökotermék lesz, többek között bugyi, melltartó, maszk, vagy bimbótapasz.


Ha kicsit vadabb vizekre evezünk, akkor a test- és környezetbarát szexjátékok kínálatát fedezhetjük fel, amiknél nem csak a gyártási folyamat zöld, de toxikus összetevőket sem tartalmaznak (és csak remélni merjük, hogy mérgező anyagokat azért a hagyományos változatoknál is kiszűrik). Mivel anyaguk száz százalékban üveg-, szilikon-, elaszomer-, vagy latexalapú, így a gyártási költségek is jóval magasabbak az átlagnál, ergo aki így védi a környezetét, mélyebben kell a zsebébe nyúlnia. A vibrátorok közös jellemző a rezgés és pulzálás, amit szintén környezetbarát módon kellett megoldani, így az olcsóbb változatokat USB-vel lehet a számítógéphez csatlakoztatni (két legyet, egy csapásra), a drágábbaknál pedig be kell vetni az ima erejét is. Mivel napelemmel működnek, így használat előtt nem árt, ha konzultálsz az égiekkel néhány óra napsütésért.


A zöld szex legtökéletesebb elemei a vegán erotika tárházában csoportosulnak és mellőznek mindenféle állati eredetű alapanyagot. A vegán életmód követői nem csak táplálkozásukban követik a szigorúan állatmentes vonalat, de öltözködésükben, kozmetikai termékeiknél, tisztítószereiknél és természetesen szexjátékaiknál is. A gyártók számára a legnagyobb kihívást az állati bőrtermékekből készült kellékek alternatívájának megtalálása jelentette, így az ostorok, bilincsek, bondázskellékek piaci szegmensét a Lorica nevű, mikrofiber alapanyaggal definiálták újra.


Érdekességként jegyeznénk meg, hogy a fent említett anyag használatát elsősorban a motorosruhák és csizmák gyártásánál preferálják, hiszen szinte elnyűhetetlen és minden jellemzőjében erősebb a borjúbőrnél, ráadásul tisztítása és karbantartása sem igényel akkora odafigyelést. Az hogy egy szintetikus műbőr előállítása, vagy egy valódi bőrből készült termék legyártása jelent-e nagyobb környezeti terhelést, azon lehet vitatkozni, mindenesetre aki a vegán életmód mellett tette le az esküjét, maradéktalanul be is tudja tartani, hiszen ennek útjában ma már a szexkellékek sem képeznek akadályt.

További cikkek

Ajánlott termékek

Jelly Vibrator Lavender - Zselés vibrátor
A Jelly vibrátorral garantált az igazi élvezet! Erezettsége és a...
4 702 Ft - 25 % 6 270 Ft
BIOglide Erdbeer (strawberry), 80 ml
100%-ban biológialig készített vízbázisú síkosító gél eper ízesítéssel. Bőrgyógyászatilag és...
2 754 Ft - 10 % 3 060 Ft
American BIOglide plus, 100 ml
Vizes alapú síkosító. Serkentő és izgató hatású ginseng adalékkal. 100...
2 952 Ft - 10 % 3 280 Ft
GP SILICONE WRIST CUFFS - bilincs
Fekete szilikon bilincs....
1 305 Ft - 10 % 1 450 Ft
Visszajelzés küldése