A kosár jelenleg üres.
A termék a kosárba került!
Vásárlással kapcsolatos kérdések: +36/30-544-1339
Hétfőtől-péntekig 8-16 óráig.

Drónvibrátor – A háztartások nélkülözhetetlen kelléke (18+)

Natalie.hu szexshop - Cikkek - Drónvibrátor – A háztartások nélkülözhetetlen kelléke (18+)

Lehetne rózsaszín és lila, repülő búvárpia is, de nem az. Drónvibrátor sokkolja a netet és a kielégülni vágyó háziasszonyokat, akik most már Szulejmán nézés, chips ropogtatás és kóla szürcsölés közben is elérhetik a mennyei gyönyört és a térdremegős orgazmust.

Már a hír hallatán is elakad a lélegzetünk, a videót megnézve pedig minden képzeletünket felülmúlja a találmány, ami szárnyakat ad a vibrátornak és új értelmet a „mennyekbe repít” szókapcsolatnak. A drónok most már a legintimebb pillanatainkat is birtokba vehetik és mindezt miért? Hogy egyszerre legyünk részesei az evés, ivás és a kielégülés mámorának és hogy egy új távirányító birtokába juthassunk, ami megkönnyíti az életünket.

A szexkütyühöz grátisz a propellerek munkája, ami nem csak a repülést biztosítja, de a kéjtől izzó testet „munka” közben le is hűti, viszont hátránya, hogy nem fér el az éjjeliszekrény fiókjában és megeshet, hogy nem csak a vaginádat szórakoztatja, de a nem mindennapi repülő játékszer a szomszéd kölyök kíváncsiságát is felkelti. Jó lesz vigyázni!


Videó: https://www.youtube.com/watch?v=pZCVG7zUaRA

További cikkek

Ajánlott termékek

Nincs listázható termék.

Visszajelzés küldése